Logheaza-te cu facebook

Câștiga bani cu Marketagent.com!

Concurs cu termen nelimitat.

Vă urăm bun venit în lumea online a studiului de piaţă şi a sondajelor de opinie. În acest domeniu puteţi să vă gestionaţi punctele credit, să aflaţi mai multe despre serviciile Marketagent.com, să vă modificaţi profilul şi să participaţi la chestionare online.


Cum funcționează mai exact?
Ceea ce trebuie să faci, este să completezi chestionare. Pentru început beneficiezi de un chestionar de 150 de puncte, ceea ce înseamnă 1,50 euro. Pe parcurs veți primi prin email chestionare pe care le veți completa. Valoarea lor va fi între 50 și 250 de puncte adică 0,50, respectiv 2,50 euro.

Plata minimă va fi de 2 euro (200 puncte). Taxa pentru retragere este de 2% până în 15 euro. Peste această sumă nu se percep taxe.

Puteţi oricând dispune plata punctelor credit la Bursa de schimb sau să le schimbaţi cu bunuri şi servicii ale partenerilor.


Alte beneficii:
1. Invitați-va prietenii.
„Dacă în calitate de client înregistrat recomandaţi un prieten, care la înregistrare indică adresa dvs. de e-mail, primiţi 100. Pentru eforturile depuse punctele bonus vor fi creditate în contul dvs. Aşadar povestiţi-le prietenilor dvs. de Marketagent.com şi câştigaţi puncte valoroase, pe care le puteţi converti oricând în bani cash, respectiv produse sau servicii oferite de partenerii noştri de cooperare.”


2. Program webmaster.
„Fiecare nou participant este foarte important pentru noi şi vă poate aduce bani în numerar. Pentru fiecare participant care ajunge la Marketagent.com printr-un banner/link plasat pe pagina dumneavoastră web şi care se înregistrează la noi ca nou participant, vi se creditează un euro în contul de la Marketagent.com. Condiţia este ca noul participant în panel să ia parte cel puţin la un sondaj iar dumneavoastră să fiţi înregistrat la Marketagent.com.”

 Intrați în programul de câștig Marketagent accesând acest link, sau bannerul de mai jos: